اخبار > نشست رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه برگزار شد



يکشنبه ٥ شهريور ١٤٠٢ :: ١٨:٥٩
به مناسبت هفته دولت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت

نشست رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه برگزار شد

پیش از ظهر امروز (۵ شهریور ۱۴۰۲) دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج در نشستی خبری به مناسبت هفته دولت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت گفت: شهیدان رجایی و باهنر با کمترین دوره خدمت بهترین تاثیرگذاری را داشتند و با یاد و نام آنها همه ساله برنامه‌های هفته دولت را برگزار می‌کنیم.

نشست رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین عنوان کرد: دولت سیزدهم موفقیت هایی داشت اما مظلوم است چرا که مدیران خود دولت کمتر به موفقیت‌ها و دستاوردهای این دولت می‌پردازد. وی ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم، بودجه دانشگاه به هیچ وجه تا پایان سال به ۱۰۰ درصد نمی رسید اما طی سال گذشته تخصیص بودجه دانشگاه ۱۱۶.۷ درصد بود که مازاد بر اعتبارات دانشگاه بود یعنی نه تنها ۱۰۰ درصد محقق نشد بلکه مازاد داریم که نتیجه برنامه ریزی درست و توجه به انضباط مالی است.


دکتر کرمی با بیان اینکه برخی از تلاش‌های دولت آنچنان که فکر می‌کنیم دیده نمی‌شود اما دولت در حال انجام اقدامات خوب زیربنایی است، گفت: ارتباط دوستانه، عزتمندانه و سربلندانه با دنیا نتیجه اقدامات دولت است و آزاد شدن ارز بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف از جمله کره جنوبی نتیجه همین رابطه عزتمندانه دولت سیزدهم است.

رئیس دانشگاه یاسوج همچنین عنوان کرد: از دیگر موفقیت‌های دولت سیزدهم انتخاب وزیر کاردان، صالح ،دلسوز و خلاق است که طی مدت دو سال اقدامات خوبی از جمله بورسیه صنعتی دو هزار و ۵۰۰ دانشجو را انجام داد که دانشگاه یاسوج بنا دارد با همکاری استانداری سال آینده دانشجوی بورسبه صنعتی جذب و حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار دهد.


دکتر بهادر کرمی ادامه داد: کارهای زیربنایی و اساسی در زمینه افزایش حقوق، جهش علمی اعضای هیات علمی و حمایت از محققین علمی صورت گرفت که برگزاری جلسات روسای دانشگاه‌های سراسر کشور هر سه ماه یکبار از دیگر وزارت علوم است.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: وزارت علوم دولت سیزدهم در حالی شروع به کار کرد که شرایط کرونایی موجب تعطیلی فضای آموزشی دانشگاه شده بود و فضای مجازی هم ضربه مهلکی را به خانواده‌ها و دانشجویان وارد کرده بود که بلافاصله وزارت علوم تصمیم گرفت کلاس حضوری شود و دانشگاه یاسوج از جمله دانشگاه‌هایی بود که دوره‌های علمی و آموزشی را به صورت حضوری برگزار کرد. وی ایجاد معاونت فرهنگی را از دیگر اقدامات خوب صورت گرفته دانست و افزود: با ایجاد این معاونت کارهای خوبی فرهنگی در سطح دانشگاه صورت گرفت که از جمله می‌توان به اعزام زائر اولی‌ها به کربلا که ۳۲۰ نفر برای اربعین امسال به کربلا اعزام شدند، راه‌اندازی مجدد کاروان راهیان نور و چندین برنامه فرهنگی در سالروز شهادت شهید سلیمانی اشاره کرد.


دکتر کرمی اشاره ای به پروژه‌های عمرانی تعطیل شده در دانشگاه یاسوج در دولت قبل کرد و عنوان کرد: در حوزه عمرانی ۱۰۰ درصد پروژه‌ها تعطیل شده بود و تعداد زیادی پروژه نیمه تمام رها شده بود که همه این پروژه‌ها به جزء دو پروژه بزرگ ملی به اتمام رسیدند و پروژه‌های ورزشی نیز احداث و به بهره‌برداری رسیدند. رئیس دانشگاه یاسوج از راه‌اندازی مرکز تجاری‌سازی کسب و کارهای نوین خبر داد و گفت: در سفر دوم دولت به استان ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و زیرساختی در نظر گرفته شده است که ۱۰۰ میلیارد برای خوابگاه‌های متاهلی است و ۱۰۰ میلیارد دیگر در حوزه زیرساخت تکمیل دو پروژه نیمه تمام داریم و تکمیل آزمایشگاه دانشگاه اختصاص داده شد.

وی با بیان اینکه مقبره شهید گمنام مورد بی‌مهری قرار گرفت که با همکاری صندوق رفاه دانشجویان و بنیاد حفظ آثار و سرمایه‌گذار دانشگاه به شکل آبرومندی احداث شده و کار در مرحله انتهایی است، گفت: در پروژه‌های عمرانی دانشگاه از دانشکده‌های گچساران و چرام غافل نشدیم.


وی از آغاز عملیات احداث ۶۴ واحد خوابگاه متاهلی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حوزه رفاهی کارکنان دانشگاه که در گذشته نارضایتی‌هایی داشتند دیده شدند و خوشبختانه کارهایی در جهت رضایت‌مندی آنها صورت گرفت، ضمن اینکه پرداخت‌های دانشگاه به روز شد. رئیس دانشگاه یاسوج همچنین بیان کرد: در حوزه آموزشی در برخی رشته‌ها بازنگری شد ‌و در برخی رشته‌ها از پذیرش دانشجو منع شدیم، ضمن اینکه در ۶ رشته مجوز جذب دانشجو گرفتیم که رشته‌های خوبی هستند.

دکتر بهادر کرمی از بازنگری در آیین‌نامه دانشگاه خبر داد و گفت: شیوه‌نامه سرآمدان علمی و پژوهشی، شیوه نامه‌های آموزشی دوره‌های تحصیلات تکمیلی و همچنین آیین‌نامه و شیوه‌نامه حوزه دانشجویی انجام گرفت.

رئیس دانشگاه یاسوج از راه‌اندازی بنیاد خیرین حامیان دانشگاه یاسوج خبر داد و با بیان اینکه بسیاری از خیرین استانی و کشوری برای حمایت از این دانشگاه اعلام آمادگی کردند، گفت: پذیرش دانشجویان شهریه‌پرداز غیر ایرانی از موفقیت‌های دانشگاه است و ۳۱ دانشجوی عراقی در رشته‌های کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه یاسوج تحصیل می‌کنند و به زودی هم یک گروه ۳۰ نفره جذب می‌شوند. وی با اشاره به جایگاه دانشگاه یاسوج در کشور گفت: طبق آخرین رتبه‌بندی‌ها هفتمین دانشگاه جامع کشور هستیم و در حوزه آموزش علی‌رغم وجود دانشگاه‌های معتبر در رتبه پانزدهم هستیم.

دکتر بهادر کرمی با بیان اینکه جایگاه دانشگاه یاسوج در موسسه آموزشی تایمز جایگاه خوبی است، گفت: ۶۰ دانشگاه عضو موسسه آموزشی تایمز هستند و ما در این خصوص هم جایگاه خوبی داریم و در رتبه پانزدهم هستیم و در میان دانشگاه‌هایی که سال‌ها تاسیس شدند جایگاه خوبی داریم که دلیل آن هم اعضای هیات علمی است که همه از نخبگان و برندگان جوایز علمی هستند.