اخبار > تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج به دستگاه کلدال



سه شنبه ٣ آبان ١٤٠١ :: ٠٨:٥٧

تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج به دستگاه کلدال

دستگاه کلدال (کجلدال)، دستگاهی ارزشمند جهت اندازه گیری کمی نیتروژن موجود بافت های مختلف می باشد. این دستگاه برای تخمین محتوای پروتئینی در غذاها و اندازه گرفتن نیتروژن غیر پروتئینی علاوه بر نیتروژن موجود در پروتئین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج به دستگاه کلدال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حمید رضا رجبی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یاسوج از نصب و راه‌اندازی دستگاه کلدال با مساعدت ارزشمند سرپرست دانشگاه خبر داد.

رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گفت: این دستگاه از برند Gerhardt آلمان مدل Vap300 می باشد و نقش مهمی در اندازه‌گیری نیتروژن و پروتئین موجود در نمونه‌های خاک، غذا، محصولات کشاورزی و مواد خوراکی ایفا می‌کند.

حمید رضا رجبی افزود: این دستگاه به صورت فراوان در عرصه‌های غذا و مواد غذایی، تنباکو و دخانیات، زراعت، خاک و کود، محیط زیست، باغبانی، تحقیقات علمی و آموزشی و دانشگاهی، کنترل کیفیت و همینطور آنالیز نسبت نیتروژن و پروتئین در نمونه‌های بزرگ و یا نسبتاً کوچک و یا تست‌های نمک آمونیوم و یا اسیدها و بازهای چرب و فرار و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.