اخبار > همایش ملی کرونا در آیینه ی قرآن و اندیشه های فقهی و حقوقی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.



چهارشنبه ٦ بهمن ١٤٠٠ :: ١٣:٣٤

همایش ملی کرونا در آیینه ی قرآن و اندیشه های فقهی و حقوقی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

84 مرکز دانشگاهی و حوزوی از سراسر کشور در این همایش شرکت و 35000 نفر از سایت همایش بازدید کردند.

همایش ملی کرونا در آیینه ی قرآن و اندیشه های فقهی و حقوقی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ 1400/11/4با سخنان جناب آقای دکتر بهادر کرمی سرپرست دانشگاه یاسوج که به صورت وبیناری پخش گردید، همایش ملی کرونا در آینه ی قرآن و اندیشه های فقهی و حقوقی آغاز شد.


در ابتدای این همایش سرپرست دانشگاه یاسوج ضمن خیر مقدم و سپاسگزاری از سخنرانان و شرکت کنندگان همایش گفت: قرآن کریم و فقه شیعه دو سرچشمه ی فیاض برنامه های زندگی بشر هستند که می بایست بایدها و نبایدهای زندگی ما از دل آنها استخراج و در اختیار همگان قرار گیرد، وی تحلیل و تفسیر این دو منبع مهم زندگی را متخصصان و صاحب نظرانی دانست که در این زمینه مهارت کافی دارند.

 


سرپرست دانشگاه یاسوج با اشاره به همه گیری کرونا در جهان گفت: امیدوارم در این همایش زوایای پنهان قرآن و فقه اسلامی که برای همه¬گان دست یافتنی نیست با کوشش و همت شما اندیشمندان و صاحب نظران کشف و در خصوص مبارزه با کرونا در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

 


سپس حجت الاسلام قلندری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ضمن سخنانی به  اهمیت و جایگاه ویژه قرآن و فقه و حقوق اسلامی پرداخت و مطالب ارزشمندی بیان کرد. وی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان همایش اظهار امیدواری کرد که این همایش بتواند به اهداف متعالی خود برسد.

 

 

سرکار خانم دکتر فاطمه قدرتی دبیر علمی همایش (استادیار رشته الهیات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه یاسوج) در مورد فرایند برگزاری و اطلاعات همایش گفت: در این همایش که در مجموع قریب به 5 ماه طول کشید 204 شرکت کننده داشتیم که از مجموع 170 مقاله دریافتی 77 سخرانی و 89 پوستر برای ارایه در همایش مورد پذیرش قرار گرفت.
وی گفت: آمار مقالات به تفکیک دو محور همایش 38% مباحث و موضوعات قرآنی  و 62% فقهی و حقوقی بودند که از 23 استان کشور دریافت شد.

 

 


دبیر علمی همایش ملی کرونا در آینه ی قرآن و اندیشه های فقهی و حقوقی گفت: در این همایش، حوزه علمیه قم - دانشگاه قم- دانشگاه معارف و عترت اصفهان – دانشگاه علوم و تحقیقات تهران – دانشگاه غیر انتفاعی اصفهان - دانشگاه بین المللی امام خمینی – دانشگاه الزهرا – دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی – دانشگاه سیستان و بلوچستان – دانشگاه تهران – دانشگاه مازندران – دانشگاه شیراز و تبریز از جمله دانشگاه هایی بودند که در این همایش شرکت کردند.

 

سرکار خانم دکتر قدرتی در ادامه گفت: از نکات جالب توجه همایش مقاله ای بود که توسط یکی از اعضای انجمن نابینایان ایران در همایش شرکت کرده بود و با امتیازات بالای داوری در اختتامیه مورد تقدیر قرار گرفت.
در مجموع قریب به 30 داور در این همایش فعال بودند که به تفکیک عبارتند از: موضوعات پزشکی 6 نفر – حقوق 6 نفر – حوزوی 4 نفر – فقه و مبانی حقوق 5 نفر – علوم قرآن و حدیث 6 نفر که در مجموع 306 داوری انجام دادند.
در پایان همایش از دیدگاه داوران 17 مقاله به عنوان برگزیده انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.


 آمار و اطلاعات همایش کرونا در آینه قرآن و اندیشه فقهی و حقوقی