Return to Skip Menu

Main Content

پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣

سزد که رنج بری از برای گنج روان .

 

به نام خدا

Curriculum Vitae

اطلاعات شخصی

نام: امین

نام خانوادگی: میرشکا ری

نام پدر : قدرت اله

سال تولد: 1346

رتبه: استادیا ر

 

 

وضعیت تحصیلی:

مقطع تحصیلی

عنوان رشته

محل تحصیل

زمان اخذ

دیپلم

کشاورزی

مرکز اموزش کشاورزی فارس

1365

کارشناسی

علوم باغبانی

 دانشگاه شیراز

1369

کارشناسی ارشد

علوم باغبانی

دانشگاه تربیت مدرس تهران

1373

دکترا

علوم باغبانی

دانشگاه پوترا (UPM)، مالزی

1391

       

 

اشتغال

رشته اصلی: هیات علمی دانشگاه یاسوج                            

گروه: زراعت و اصلاح نباتات

دانشکده : کشاورزی

تاریخ شروع به کار: مهرماه  1374    

نشانی محل کار: دانشکده کشاورزی ، دانشگاه یاسوج

پست الکترونیکی: a_mirshekari@yahoo.com  یا yu.ac.ir @a_mirshekari

تلفن: 07412224840    

   

   سوابق فعالیت‌های آموزشی

ردیف

نام درس

مقطع تحصیلی

1

باغبانی عمومی

کارشناسی

2

میوه کاری

کارشناسی

3

فیزیولوزی بعد از برداشت

کارشناسی

4

ازدیاد نباتات

کارشناسی

5

سبزی کاری

کارسناسی، کاردانی

6

سمینار

کارشناسی

7

گیاهشناسی

کارشناسی

8

پروژه

کارشناسی

 

سوابق اشتغال

مسئولیت‌های اجرایی:

- مدیر گروه مهندسی تولیدات گیاهی ( دانشگاه ایلام )

- معاونت اموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی یاسوج

 

 

 طرح‌های تحقیقاتی

- بررسی کشت درختا ن  مثمر و غیر مثمر در باغ گیاشناسی دانشگاه ایلام

 

 تالیف مقاله

مقالة ژورنال:

1 – میرشکاری امین و ابوالقاسم حسن پور. بررسی ا ثرات دانه گرده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی خرمای شاهانی. مجله علوم کشاورزی . دانشگاه شهید چمران اهواز . جلد 24 شماره دوم 1379

 2- Mirshekari, A., Ding, P., Kadir, J., and Ghazali, H. M., 2012. Effect of hot water dip treatment on postharvest anthracnose of banana var. Berangan. African Journal of Agricultural Research 7, 6-10.

3- Mirshekari, A., Ding, P., Ghazali, H. M. and Kadir, J., 2012. Enzymatic activity and microstructural changes in Berangan banana during ripening after hot water treatment.  Postharvest biology and technology. Under review.

 

مقالة کنفرانس:

1.    میرشکاری  امین . بررسی اثرات غلظت و زمان کاربرد اتیلن بر کیفیت و کمیت و زود رسی خرمای شاها نی . اولین سمینار تکنولوزی بسته بندی خرما . اهواز. 1380

2.      میرشکاری امین و ابوالقاسم حسن پور.  ا ثرات متا کزنیا  بر خصوصیات و همزمان رسی میوه  خرمای شاهانی. همایش تخصصی خرما . کرمان    .  1376

3.      Mirshekari, A., and Ding, P. 2009. Effects of hot water dip treatment on physicochemical characteristics of ‘Berangan’ banana. Agriculture Congress 2009: Tropical agriculture in a changing climate and energy scenario. Golden Horses Hotel, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia, 27-29 October 2009. 

4.      Mirshekari, A., Ding, P., Kadir, J., and Almasi P. 2010. Evaluation of hot water dip treatment on postharvest anthracnose control of banana Proceedings of the 21st Malaysian Society of Plant Physiology Conference: The role of plant physiology in climate change adaptation and mitigation. Equatorial Hotel, Brinchang, Cameron Highlands, Pahang, Malaysia, 13-14 December 2010. 

5.      Mirshekari, A., Ding, P., Kadir, J., and Ghazali, H. M. 2012. A combination of physical and chemical postharvest treatment to prolong berangan banana fruit postharvest life.  Proceedings of the 7th International Postharvest Sympoosium: Postharvest for Wealth and Health. Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia, 25–29 June 2012.

 

 

  کارگاه آموزشی

شرکت در کارگاه آموزشی:  

ردیف

عنوان کارگاه

زمان تشکیل

محل تشکیل

1

کارگاه آشنایی با موتورهای جستجو و طراحی صفحات وب

10/11/1386

دانشگاه یاسوج

2

کارگاه آموزشی روش تحقیق

26/11/1385

دانشگاه یاسوج

3

کارگاه آموزشی روش تدریس

11/8/1385

دانشگاه یاسوج

4

کارگاه آموزشی سنجش و اندازه گیری

18/3/1384

دانشگاه یاسوج

5

کارگاه آموزشی ارتقای مهارت های مدیریتی

21/2/1384

دانشگاه یاسوج

6

کارگاه آموزشی مهارت های تدریس

7/4/1381

دانشگاه ایلام

       

 

 

عضویت در انجمن‌ها

                      انجمن علوم باغبانی ایران