اخبار > دکتر عریان: معاونت علمی ریاست جمهوری همکاری مطلوبی با دانشگاه یاسوج دارد/ دکتر غلامی: بستر همکاری با دانشگاههای روسیه فراهم است



سه شنبه ١ تير ١٤٠٠ :: ١١:٠٣

دکتر عریان: معاونت علمی ریاست جمهوری همکاری مطلوبی با دانشگاه یاسوج دارد/ دکتر غلامی: بستر همکاری با دانشگاههای روسیه فراهم است

نشست رئیس کارگروه همکاری های فناورانه دانشگاههای ایران و روسیه با رییس دانشگاه یاسوج و برخی از اعضای هیئت علمی برگزار شد.

دکتر عریان: معاونت علمی ریاست جمهوری همکاری مطلوبی با دانشگاه یاسوج دارد/ دکتر غلامی: بستر همکاری با دانشگاههای روسیه فراهم است

 

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: معاونت علمی ریاست جمهوری همکاری مستمر و مطلوبی با دانشگاه یاسوج داشته و کمک های فنی و اعتباری در اختیار دانشگاه قرار داده است.

به گزارش رابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد عریان در نشست مشترک با رئیس کارگروه همکاریهای فناوری ایران و روسیه گفت: دانشگاه یاسوج فرزند انقلاب است و از دانشگاههای جوان کشور محسوب می شود که دارای 7 دانشکده و بیش از شش هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند.

وی افزود: این دانشگاه 28 رشته کارشناسی، 44 رشته ارشد و 16 رشته دکتری دارد و با دارا بودن 243 عضو هیئت علمی ظرفیت مطلوبی برای کارهای پژوهشی و تحقیقاتی دارد.

دکتر عریان تاکید کرد: این دانشگاه علیرغم جوان بودن در عرصه های ملی و بین المللی خوش درخشیده و رتبه های مطلوبی را کسب کرده است.

وی بیان کرد: کسب رتبه های مطلوب در رتبه بندی های معتبر تایمز، یو اس نیوز، شانگهای، جهان اسلام و ... نشان از فعالیت خوب دانشگاه در زمینه های دارد.

سه نفر از اساتید هیئت علمی دانشگاه یاسوج جز دو درصد دانشمندان برتر دنیا و یک نفر از اساتید نیز در بین یک درصد دانشمندان پراستناد دنیا قرار دارند.

رئیس دانشگاه یاسوج در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این استان به دلیل این که صنعتی نیست ارتباط مطلوبی در سالیان گذشته بین دانشگاه و صنعت شکل نگرفته بود ولی در این 3 سال طرحهای ارتباط با صنعت 30 برابر و از لحاظ اعتباری نیز 10 برابر بیشتر شده و ظرفیت و پتانسیل برای کار  بیشتر در این زمینه وجود دارد.

وی ادامه داد: این استان در زمینه های منابع طبیعی و محیط زیست، گردشگری، آب، نفت و گاز، صنایع دستی، معادن، گیاهان دارویی و... دارای مزیت نسبی است و جا برای کار کردن در این بخشها زیاد است.

رئیس دانشگاه یاسوج به ارتباط مطلوب با معاونت علمی ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: در هر زمینه ای که دانشگاه نیاز به کمک داشت همکاری خوبی صورت گرفت و به عنوان نمونه گرنت های در مقطع پست داک به دانشگاه داده شد و همچنین در زمینه خرید تجهیزات همکاری خوبی شد.

دکتر عریان گفت: 50 درصد قیمت تجهیزات ایرانی مورد نیاز دانشگاه و همچنین تعمیر دستگاههای های تک دانشگاه را نیز معاونت علمی ریاست جمهوری تقبل کرده است.

رئیس کارگروه همکاری های فناوری دانشگاههای ایران و روسیه در این نشست گفت: در سال 94 تعداد 13 کارگروه تخصصی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تعین سیاستگذاریهای کلان تشکیل شد که یکی از آنها نیز کارگروه همکاری دانشگاهی ایران و روسیه بود.

دکتر غلامی افزود: وظیفه این کارگروه فراهم کردن و تسهیل زمینه همکاری های علمی و دانشگاهی در حوزه فناوری بین دانشگاههای ایران و روسیه است.

وی ادامه داد: در دو سال اخیر در زمینه مخابرات، هوا فضا، مواد جدید و ... دانشگاههای دو کشور همکاری هایی را با هم داشته اند.

این مسئول بیان کرد: از طریق سایت دانشگاه یاسوج مطلع شدم این دانشگاه پیشرفتهای خوبی داشته و ارتباط و شناخت از رئیس دانشگاه نیز مزید بر علت برای همکاری با این دانشگاه شد.

دکتر غلامی عنوان کرد: در زمینه فرصتهای مطالعاتی، تبادل استاد و دانشجو، تبادل تکنولوژی، دوره های تخصصی، برگزاری سمینارهای مشترک، برگزاری کلاسهای تابستانی، اعزام به المپیادهای دانشجویی و دانش آموزی اطلاعات و کمک های خوبی در اختیار دانشگاههای متقاضی قرار داده می شود. این موارد شامل اطلاعات کامل، مشاوره، برقراری ارتباط بین دو دانشگاه و کمکهای مالی  و اعتباری لازم می باشد.

رئیس کارگروه همکاری هایی فناوری با دانشگاههای روسیه در بخش دیگری سخنان خود گفت: از سال 94 تا کنون 100 فرصت مطالعاتی دانشجویی، 13 فرصت مطالعاتی 6 ماهه دکتری، حمایت و اعزام 15 هیئت دانشگاهی، حمایت از 17 استاد برای همکاری با دانشگاههای روسیه از جمله بخشی از اقدامات این کارگروه بوده است.

وی در پایان گفت: دانشگاه یاسوج در کنار دانشگاههای بزرگی مثل شهیدبهشتی و علم و صنعت از حمایتهای مالی یکسان این کارگروه برخوردار شد.

در ادامه این نشست اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.