اخبار > رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: حضور ایران در بین کشورهای دارای بیشترین رشد و تولید علمی/ سرمایه گذاری روی مزیتهای نسبی استان توسعه را به همراه دارد/ نام دانشگاه یاسوج در بین دانشگاههای دنیا مطرح است



دوشنبه ١٣ بهمن ١٣٩٩ :: ١٣:١٩

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: حضور ایران در بین کشورهای دارای بیشترین رشد و تولید علمی/ سرمایه گذاری روی مزیتهای نسبی استان توسعه را به همراه دارد/ نام دانشگاه یاسوج در بین دانشگاههای دنیا مطرح است

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بر اساس آمارهای جهانی کشور ایران در بین 4 کشوری هست که بیشترین رشد و تولید علمی را کسب کردند.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: حضور ایران در بین کشورهای دارای بیشترین رشد و تولید علمی/ سرمایه گذاری روی مزیتهای نسبی استان توسعه را به همراه دارد/ نام دانشگاه یاسوج در بین دانشگاههای دنیا مطرح است

به گزارش روابط عمومی، دکتر احمد عریان رئیس دانشگاه یاسوج در برنامه نگاه روز شبکه دنا که با موضوع پیشرفتهای ایران بعد از انقلاب در حوزه های مختلف به ویژه آموزش عالی گفت: در سال 57 کمتر از 20 دانشگاه در سطح کشور وجود داشت که در تهران و شهرهای بزرگ مستقر بودند و برخی از استانها از داشتن دانشگاه محروم بودند.

وی افزود: با پیروزی انقلاب در حوزه آموزش عالی نیز تحولات و پیشرفتهای خوبی بدست آمد و اکنون بیش از 2000 مرکز آموزش عالی در کشور مشغول به فعالیت هستند.

دکتر عریان تاکید کرد: در زمینه نانوتکنولوژی ایران یکی از کشورهای پیشرو هست و بیش از 400 شرکت در زمینه نانو مواد مختلف تولید می کنند و به کشورهای دنیا محصولات خود را صادر می کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به عدم ارتباط دانشگاه و صنعت در قبل از انقلاب گفت: زمانی دانشگاهها جزیره جداگانه از صنعت بودند و ارتباطی با هم نداشتند اما اکنون این ارتباط کاملا تنگاتنگ است و مشکلات و مسایل صنعت به دانشگاهها ارجاع داده می شود.

دکتر عریان بیان داشت: توسعه کشورهای پیشرفته دنیا از طریق مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها بوده و این مسیر نیز باید در ایران به صورت جدی تر دنبال شود.

وی افزود: بر اساس آخرین ارزیابی موسسات معتبر، 437 نفر از اساتید دانشگاههای ایران جز یک درصد و دودرصد دانشمندان برتر دنیا بودند که از دانشگاه یاسوج نیز دو نفر در این فهرست حضور داشت.

وی با بیان اینکه دانشگاه یاسوج علیرغم جوانی پیشرفت خوب و مطلوبی در دنیا بدست آورده است گفت: رتبه 89 آسیا، رتبه 401 تا 500 تایمز، رتبه 301 تا 400 مهندسی تکنولوژی و شیمی و بسیاری از عناوین دیگر نشان می دهد دانشگاه یاسوج جایگاه مطلوبی را کسب کرده است و در دنیا مطرح است.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: در این استان قبل از انقلاب فقط مرکز تربیت معلم وجود داشت اما اکنون همه دانشگاههای کشور در استان فعال هستند و حدود 1000 عضو هیئت علمی و 4000 دانشجو مشغول به فعالیت هستند.

دکتر عریان با اشاره به بیانیه گام دوم رهبری گفت: ثروت اصلی کشور نفت و گاز و منابع طبیعی نیست بلکه مغز متفکران و دانشمندان و نیروی انسانی است که می تواند ثروت و سرمایه ملی تولید کند.

وی به تربیت نیروی انسانی کارآمد و ماهر اشاره کرد و گفت: آموزش از ابتدایی تا دانشگاه نیروی انسانی میتواند از راهکارهایی باشد که به توسعه یک کشور ختم می شود.

رئیس دانشگاه یاسوج ادامه داد: توجه و گسترش مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان و به روز کردن تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی در کشور نیز از دیگر راههای پیشرفت و توسعه است.

دکتر عریان گریزی به وضعیت استان زد و گفت: اگر دنبال توسعه استان هستیم باید بر روی مزیتهای نسبی که در استان وجود دارد سرمایه گذاری کنیم.

وی اظهار داشت: مزیتهای نسبی استان شامل منابع طبیعی، گردشگری، آب، نفت و گاز، گیاهان دارویی، صنایع دستی و دامپروی است که می توان با سرمایه گذاری در آنها توسعه را برای استان به ارمغان آورد.