اخبار > به میزبانی دانشگاه یاسوج انجام شد/ افتتاح نمایشگاه مجازی توانمندی‌های دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی



دوشنبه ١٩ آبان ١٣٩٩ :: ١٢:٥٤

به میزبانی دانشگاه یاسوج انجام شد/ افتتاح نمایشگاه مجازی توانمندی‌های دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی

با حضور رئیس و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه یاسوج و حضور رئیس و معاونان ده دانشگاه کشور، نمایشگاه مجازی منطقه ای توانمندیهای دختران دانشجو در زمینه مد، لباس، پوشاک سنتی اقوام و صنایع دستی به میزبانی دانشگاه یاسوج به صورت وبینار افتتاح شد.

به میزبانی دانشگاه یاسوج انجام شد/ افتتاح نمایشگاه مجازی توانمندی‌های دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد عریان در نشستی که به همین منظور در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد گفت: این نمایشگاه با همت و همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شرکت کننده و به صورت مجازی برگزار می شود.


وی ادامه داد: بسیار مشتاق بودیم که این نمایشگاه به صورت حضوری و فیزیکی برگزار شود تا همه از نزدیک در جریان کارهای افتخار آمیز دانشجویان استانها قرار بگیریم اما به دلیل شیوع بیماری کرونا و دستورالعملهای بهداشتی مجبور به برگزاری مجازی نمایشگاه هستیم.
دکتر عریان تاکید کرد: لباس و پوشش سنتی بخشی از خرده فرهنگ هر ملتی است که لازم است به نسل جدید منتقل شود و لازم است که فرزندان ما ریشه های خود را بهتر و عمیقتر بشناسند و صفات و خصایل مثبت فرهنگ گذشتگان به نسل جدید و آینده منتقل شود و به آن افتخار کنند.


رئیس دانشگاه یاسوج افزود: فرهنگ در کوتاه مدت ساخته نمیشود و در طول سالهای متمادی شکل می گیرد و شامل بسیاری از رفتارها و سلیقه های مختلف در طول تاریخ یک قوم و یا منطقه می شود.
وی با برشمردن برخی از صفات حسنه که از فرهنگ نشات می گیرد گفت: احترام به قانون، احترام به جامعه و اهمیت دادن به اجتماع، رعایت حقوق دیگران، احترام به بزرگترها، حفاظت از محیط زیست، کمک به نیازمندان و ... از جمله خصایل نیکوی فرهنگ ایرانی و اسلامی است که والدین و معلمان باید به فرزندان و دانش آموزان یاد دهند.
دکتر عریان تصریح کرد: برگزاری این نمایشگاهها زمینه ای را فراهم می آورد تا دانشجویان علاوه بر وظیفه اصلی خود، با خلاقیت و نوآوری بتوانند فضای کسب و کار را نیز تجربه کرده و باعث رونق اقتصادی و اشتغالزایی بیشتر شوند.
رئیس دانشگاه یاسوج از همه دست اندرکاران کشوری و استانی برگزاری این نمایشگاه تقدیر و تشکر کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه یاسوج نیز در این آئین گفت: نمایشگاه توانمندسازی دختران دانشجو تلاشی است برای ایجاد بستری مناسب جهت بروز خلاقیت و نبوغ دانشجویان برای تجریه فضای کسب و کار و ورود به آن در کنار امر مهم درس خواندن است.
دکتر رضا دهبانی پور افزود: وزارت علوم از چند سال پیش به اهمیت این موضوع پی برده و کانونهای فرهنگی، انجمن های علمی و فرهنگی ، نشریات و ... را به عنوان بستری برای بروز و ظهور خلاقیت دانشجویان در زمان حضور در دانشگاه آماده کرده تا زمینه ای برای آزمون و خطا و تمرین و ممارست دانشجویان باشد تا دانشگاه در آینده افراد با دانش و خلاق به جامعه تحویل دهد.


وی ادامه داد: ایجاد و برپایی نمایشگاه نیز از جمله بسترهایی است که کمک می کند دانشجویان خلاقیتهای خود را بروز دهند.
معاون دانشگاه یاسوج تصریح کرد: دومین نمایشگاه مد، لباس و صنایع دستی بر اساس توافق نامه های بالادستی، به میزبانی دانشگاه یاسوج و با حضور ده استان کردستان، همدان، اصفهان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی و فارس از امروز 19 آبان 99 به مدت ده روز و به صورت مجازی برگزار می شود.
دکتر دهبانی پور تاکید کرد: امکان بازدید عمومی و حتی ثبت سفارش از امروز فراهم است و در پایان نیز با رای هیات داوران برترین ها نیز مشخص می شود.

دکتر دهبانی پور گفت: علاقه مندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه به نشانی https://icf.yu.ac.ir مراجعه کنند.
همچنین معاون هماهنگی و برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این نشست مجازی گفت: این معاونت با هدف الگوسازی و حمایت از دختران دانشجو و در جهت کشف استعداد و بروز آن، طرح ها و برنامه های ویژه ای دارد که برگزاری این نمایشگاه نیز از جمله آنهاست.


دکتر زهرا جواهریان افزود: یکی از اهداف این نمایشگاه شناسایی لباسها و تنوع رنگهای آنها در اقصی نقاط کشور است تا بتوان با تکیه بر پوشش اسلامی و ایرانی نسبت به اشاعه آن در دانشگاه و جامعه اقدام کنیم.
وی بیان داشت: بیش از 50 درصد پذیرفته شدگان دانشگاهها دختر هستند و حجم زیادی از فارغ التحصیلان بیکار جامعه را نیز همین دختران تشکیل می دهند که این نمایشگاهها تلاشی برای تقویت مهارت و کشف استعدادها برای ورود به بازار و رونق کسب و کارهایی با محوریت زنان است.
دکتر جواهریان تصریح کرد: 75درصد از تولیدکنندگان صنایع دستی زنان و دختران هستند که با طرحهایی که در معاونت زنان برای حمایت از این تولیدکنندگان وجود دارد امیدواریم بتوانیم در ایران و دنیا در جهت معرفی و فروش تولیدات آنها پیشرو باشیم.
این مسئول کشوری با تشکر از دانشگاه یاسوج به خاطر پذیرش میزبانی نمایشگاه تاکید کرد: امیدواریم این نمایشگاهها نقطه آغازی برای رشد و شکوفایی هر چه بیشتر دختران و زنان خلاق و نوآور این سرزمین باشد.

 

 

جهت بازدید از نمایشگاه مجازی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

https://icf.yu.ac.ir/exhibition