اخبار > نشست مشترک مسئولان دانشگاه یاسوج و مدیران صدا و سیمای استان برگزار شد



سه شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٩ :: ١٥:٣٠

نشست مشترک مسئولان دانشگاه یاسوج و مدیران صدا و سیمای استان برگزار شد

نشست مشترک رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج با مدیرکل و معاونان صداوسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

نشست مشترک مسئولان دانشگاه یاسوج و مدیران صدا و سیمای استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست با اشاره به افتخارات دانشگاه یاسوج در سطح ملی و بین المللی گفت: برنامه ریزی های خوبی در دانشگاه انجام شده تا با بررسی و مطالعه دانشگاههای برتر آسیا و دنیا بتوانیم در سالهای آتی این رشد را ادامه داده و در بین دانشگاههای برتر قرار بگیریم.


دکتر احمد عریان به عدم حضور دانشگاههای ایرانی در بین دانشگاههای برتر دنیا اشاره کرد و گفت: این ضعف بزرگی است و باید به سمتی برویم که در ده سال آینده دانشگاههای ایرانی در بین برترینهای دنیا قرار گیرند.

وی با بیان اینکه 2000 دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه یاسوج تحصیل می کنند تاکید کرد: اگر 10 درصد از پایان نامه این دانشجویان به مسایل فرهنگی اختصاص یابد می توان مسایل و مشکلات صدا و سیما را نیز از طریق این پایان نامه ها مرتفع کرد.


رئیس دانشگاه یاسوج تعامل با صدا و سیما را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ارتباط مطلوبی از گذشته تا کنون وجود دارد و امیدواریم روز به روز این تعامل بین رسانه ملی و دانشگاه بهتر و بیشتر شود.

دکتر عریان تاکید کرد: صدا و سیما از پتانسیل اساتید دانشگاه به عنوان کارشناس برنامه های تولیدی استفاده کند و وجود اساتید در حوزه های مختلف و دانشکده های مرتبط می تواند به بهبود برنامه های تولیدی صدا وسیما کمک کند.

رئیس دانشگاه بیان داشت: تاریخچه دانشگاه و افتخارات کسب شده می تواند موضوع و ایده تولید برنامه های مستند در شبکه دنا باشد.

وی از مدیرکل صدا و سیمای استان خواست برنامه تحلیلی برای تبیین رتبه های ملی و بین المللی کسب شده توسط دانشگاه یاسوج تهیه و پخش شود.

مدیرکل صدا و سیمای استان در این نشست با تبریک حضور دانشگاه یاسوج در بین دانشگاههای برتر آسیا در رتبه بندی موسسه تایمز گفت: رسانه ملی به علم و پژوهش توجه جدی دارد و بخش زیادی از وقت خود را به این مهم اختصاص داده است.


امین رئوف افزود: نقش رسانه در یک جامعه مهم بوده و بستر رشد و توسعه را فراهم می کند.

وی ادامه داد: صدا و سیمای استان در سال 98 رشد 20 پله ای را تجربه کرد و در حوزه خبر جز مراکز دوم و سوم کشور شد.

رئوف به برنامه های تولیدی این مرکز گریزی زد و گفت: برنامه معارف با حضور اساتید دانشگاه تولید شده که از رسانه های سراسری نیز پخش می شود. همچنین برنامه خانواده شبکه دنا در ارزیابی ها نمره عالی گرفته و بهترین برنامه خانواده صدا و سیمای کشور شده است.

مدیرکل صدا و سیما با بیان اینکه اخبار موفقیتها در صدر اخبار رسانه ملی قرار دارد گفت: مجموعه دانشگاه و دانشکده ها می توانند تولید اخبار امیدوارکننده برای جامعه داشته باشند.

رئوف با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و جامعه باید مستمر و تاثیرگذار باشد تاکید کرد: معتقدیم اگر دستاوردهای علمی دانشگاه در اختیار جامعه قرار گیرد توسعه را به همراه دارد.

وی ادامه داد: استان فعال نیازمند داشتن رسانه فعال است و مجموعه مدیران در صدا و سیمای استان حداکثر توان خود را برای کار گرفته تا در زمینه توسعه استان موثر باشند.

مدیرکل صدا و سیمای استان خواستار برگزاری نشستهای مشترک با دانشگاه و دانشکده ها شد و بیان داشت: این آمادگی برای ارتباط دو طرفه با دانشکده ها وجود دارد تا هم ظرفیت دانشکده ها اطلاع رسانی شود و هم از اساتید این دانشکده ها در زمینه های مختلف برنامه های تولیدی استفاده شود.

رئوف ادامه داد: این ظرفیت در صدا و سیما وجود دارد که همه دستگاههای استان در راستای توسعه استان از صدا و سیما استفاده کنند.

در پایان این نشست بر اجرای تفاهم نامه همکاری و برگزار جلسات مشترک تاکید شد.