اخبار > نشست گروه کامپیوتر و برق دانشگاه یاسوج با معاون وزیر ارتباطات برگزار شد



دوشنبه ٧ بهمن ١٣٩٨ :: ١٥:٤٦

نشست گروه کامپیوتر و برق دانشگاه یاسوج با معاون وزیر ارتباطات برگزار شد

نشست مشترک رئیس دانشگاه و اعضای هیئت علمی گروه کامپیوتر و برق با معاون وزیر ارتباطات در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

نشست گروه کامپیوتر و برق دانشگاه یاسوج با معاون وزیر ارتباطات برگزار شد

 

رئیس دانشگاه یاسوج با تشکر از دکتر هاشمی معاون وزیر برای حضور در دانشگاه و جلسه با اعضای هیئت علمی گروه کامپیوتر گفت: دانشگاه یاسوج دارای اساتید جوان و با انگیزه ای به ویژه در حوزه کامپیوتر و it است و دستاوردهای خوبی نیز داشته اند.


دکتر احمد عریان افزود: آقای دکتر هاشمی که از فرزندان این استان است الگوی خوبی برای جوانان و دانشجویان بوده و می تواند مشوق خوبی برای آنها باشد.

وی ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که جلسه ای در آینده نزدیک با دانشجویان برای آقای دکتر هاشمی تشکیل شود تا دانشجویان بتوانند از تجارب این مدیر هم استانی بهره ببرند.

رئیس دانشگاه یاسوج بیان داشت: امیدواریم این جلسه فتح بابی برای همکاری های بیشتر و گسترده تر در آینده باشد.

دکتر عریان با بیان اینکه گروه کامپیوتر دانشگاه یاسوج از پتانسیل و توانمندی های خوبی برخوردار است اظهار داشت: اولویت های وزارت ارتباطات برای کارهای پژوهشی اعلام شود تا بر اساس آن، همکاریها نیز بیشتر شود.

وی ادامه داد: از آقای هاشمی تقاضا داریم برای ایجاد مرکز تحقیقات نوین در دانشگاه یاسوج همکاری کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج در پایان گفت: برای توسعه همکاری آقای دکتر رحیم زاده از اساتید گروه کامپیوتر به عنوان رابط بین دانشگاه یاسوج و وزارت ارتباطات معرفی می شود.


معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در این نشست با تقدیر از فعالیتهای رئیس دانشگاه یاسوج گفت: توانمندی دکتر عریان در زمینه علم و فناوری باعث رشد دانشگاه و کسب رتبه های خوب و مطلوب در رنکینگهای داخلی و بین المللی شده است.

دکتر ستار هاشمی افزود: مجموعه آپا در استان باید از ظرفیت حداکثری استفاده کند و انتظار این است همکاران نیز برای این مهم نقش ایفا کنند و آماده پشتیبانی از آپا استان هستیم.

وی ادامه داد: امنیت سایبری (آپا) موضوعی حاکمیتی است که هر ساله منابع خوبی نیز برای آن اختصاص می یابد.


معاون وزیر به ارتباط مطلوب وزارت خانه با دانشگاههای کشور اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه می توان دانشگاه صنعتی شیراز را نام برد که دارای ظرفیت خوبی در زمینه معماری سازمانی وجود دارد و وزارت خانه با این دانشگاه قرارداد همکاری امضا کرد و وزارت خانه از کار این دانشگاه رضایت دارد.

دکتر هاشمی اظهار داشت: شرکت دانش بنیانی در یاسوج هست که محصول آن در زیرساخت انتقال استفاده می شود و با صحبتی که با معاون رئیس جمهور داشتم حمایت از این شرکت در اولویت قرار گرفت.

وی بیان داشت: در شورای پذیرش وزارت ارتباطات که زیر نظر معاون فناوری است محصولاتی که قابلیت تجاری شدن داشته باشند پذیرش می شوند و اگر از استان طرح و محصولی به این شورا ارایه شود به صورت ویژه بررسی می شود.


وی به دیگر شیوه های حمایت وزارت خانه اشاره کرد و گفت: طرح نوآفرین وظیفه حمایت از کسب و کارهای نوپا (کمتر از سه سال ) را دارد و حمایتهای خوب و مطلوبی از طرح ها می شود.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه فاصله دانشگاه و صنعت یکی از مشکلات کشور است تصریح کرد: ارتباط با حوزه کاربرد دانشگاهها وضعیت مطلوبی ندارد که باید برای آن چاره اندیشی جدی شود.

وی طرح فرصت مطالعاتی صنعتی را مهم دانست و گفت: وجود این فرصت ها برای اساتید انگیزه مطلوبی را برای آنها فراهم کرده تا همکاری مطلوبی بین دانشگاه و صنعت شکل بگیرد.

وی در پایان گفت: دانشگاهیان مسایل و مشکلات زیادی را حل کرده اند و لازم است فعالیت بیشتری جهت نزدیک شدن دانشگاه و صنعت صورت گیرد.

در این نشست اساتید گروه کامپیوتر و it دانشگاه به بحث و تبادل نظر با معاون وزیر پیرامون راههای همکاری، اولویتهای پژوهشی، آپا و ... پرداختند.