اخبار > نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی



چهارشنبه ١٧ مهر ١٣٩٨ :: ١٥:٠٦

نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی

نشست رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج با اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست گفت: هدف از برگزاری این دیدار شنیدن مشکلات و مسایل اعضای هیئت علمی و دانشکده و یافتن راهکارهایی برای حل آنهاست.


دکتر احمد عریان افزود: دانشگاه یاسوج جایگاه خوبی در رتبه بندی های بین الملی کسب کرده و باید تلاش کنیم تا این موفقیت ادامه یابد.
وی ادامه داد: اعضای هیئت علمی دانشگاه باید شاخصه بارزی در آموزش و یا پژوهش داشته باشند و در این راه باید پیشرو نیز باشند.
رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: حل مشکلات جامعه و ارتباط قوی تر اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی با صنعت از مهمترین برنامه هایی است که باید پیگیری شود.
دکتر عریان به ایستگاه زراعی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این ایستگاه می توان بهترین آموزش، پایان نامه ها و کارهای دانشجویی عمیق و پر باری را انجام داد.
وی مزیت این کار را نیز برشمرد و گفت: بالابردن سطح آموزش دانشجویان و درآمدزایی برای دانشگاه می تواند از مزایای آموزشهای عملی باشد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی گفت: تحقیق و پژوهش بر روی گیاهانی که می توانند برای مردم درآمد داشته باشند نیز باید در اولویت قرار گیرد.
رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به سیاستهای غلط در سالیان گذشته در سطح کشور گفت: برخی سیاستهای اشتباه در سالیان گذشته باعث شده برخی از رشته های کشاورزی با کمبود دانشجو مواجه باشد که برخی نگاههای سنتی نیز این موضوع را تشدید کرده است.
وی در توصیه ای به مسئولان دانشکده گفت: رشته های جدید یا بین رشته ای هایی که قابلیت کارآفرینی و بازارپسند باشد می تواند این مشکل را حل کند.


دکتر عریان بیان داشت: بسیاری از دانشجویان در تئوری قوی ولی در کارهای عملی لنگ می زنند که همین موضوع اهمیت واحدهای عملی را دوچندان می کند.
وی ادامه داد: در دانشگاههای بین المللی برای کارها و آموزشهای عملی ارزش و اهمیت زیادی قایل هستند.
رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به اینکه هر سال پایان نامه های فراوانی در دانشگاه ارایه می شود بیان داشت: داشتن حرف و ایده نو در پایان نامه ها باید جدی گرفته شود و اساتید نیز برای کیفی بخشی به این پایان نامه ها نیز باید وقت کافی بگذارند.
دکتر عریان افزود: پایان نامه ها باید خواهان و خریدار داشته باشد و مشکلی را حل کند و با برنامه ریزی باید در سالهای آتی حداقل تا 10 درصد پایان نامه ها کاربردی باشند.


وی ادامه داد: باید با شناسایی مشکلات بتوان پایان نامه هایی تهیه شود که هم مشکلی را حل کند و هم بتوان از حمایت مالی نهادها و دستگاههای متولی برخوردار بود.
در ادامه این نشست برخی از اعضای هیات علمی مسایل و مشکلات صنفی و دانشکده را مطرح که رئیس و معاونان دانشگاه به فراخور موضوع به آنها پاسخ دادند.