اخبار > برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ملی حامیم در دانشگاه یاسوج



يکشنبه ٢٣ مرداد ١٤٠١ :: ١٩:١٨

برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ملی حامیم در دانشگاه یاسوج

مراسم افتتاحیه طرح ملی حامیم با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج، دانشجویان و مسئولین استانی و دانشگاهی در سالن شهید چمران دانشگاه یاسوج برگزار شد.

برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ملی حامیم در دانشگاه یاسوج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  نماینده ولی فقیه در استان ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان گفت: حادثه عاشورا درس عبرتی برای ما محسوب می‌شود و یکی از دلایل این حادثه نبود نیرو‌های با بصیرت سیاسی و دینی در کوفه آن زمان بود.
آیت الله حسینی با بیان اینکه رسالت پیامبر (ص) با تلاش‌های ایشان شکل گرفت، اما برای تثبیت آن حکومت، می بایستی زمام امورات به اهل آن سپرده می‌شد، خاطرنشان ساخت در زمان رحلت پیامبر (ص) و پس از آن، اراده الهی برای جانشینی پیامبر (ص) و معرفی امام علی (ع) این موضوع محقق نشد و یکی از دلایل آن کمبود نیروی با بصیرت بود.

امام جمعه شهر یاسوج افزود: انقلاب اسلامی به مثابه یک حادثه عظیم تاریخی، دستاورد‌های متنوعی تا به امروز داشته و شکست‌های سنگینی نیز به دشمن تحمیل کرده است. طرح حامیم از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند یاریگر تربیت نیروهای در تراز انقلاب باشد.
آیت الله حسینی ضمن تقدیر از دانشجویان شرکت کننده در این طرح اضافه نمودند: با اجرای این طرح و گام برداشتن در راستای آن قادر خواهید بود از نیرو‌های انقلاب اسلامی برای صیانت از آن باشید که قطعاً از توفیقات الهی است.
وی نبود نیرو‌های کارآمد و با بصیرت را سبب تضعیف جبهه حق دانسته و با تأکید بر لزوم بصیرت افزایی برای دانشجویان بیان داشت: در نبود بصیرت سیاسی هر پیشرفتی می‌تواند در جهت اهداف غیر انسانی به کار گرفته شود.

 

درادامه این مراسم رئیس حوزه ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور ضمن تأکید بر جایگاه، هویت برای بدخواخان و دشمنان ابراز داشتند در مسیر شکل گیری یک تمدن، مبنا در هویت‎سازی مسأله انسان است که در همین راستا دانشگاه‌، به عنوان مرکز تعلیم و تربیت و سازنده زیربنای یک تمدن محسوب می شود؛ بنابراین دشمنان از دیرباز به دانشگاهای حمهوری اسلامی چشم طمع دوخته و برای دانشگاه‌ها برنامه دارند.

حجت الاسلام امین دادگر در ادامه با بیان اینکه باید برای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در ساحت‌های مختلف برنامه داشت، به لزوم پیاده سازی نگاه تمدنی در دانشگاه و شکل گیری آینده کشور بر این مبنا تأکید نمود. .برای نقش آفقرینوقتی نگاه تمدنی در دانشگاه پیاده می‌شود و قرار است آینده کشور و تاریخ را به درستی شکل دهد و در ساحت‌های مختلف علمی، عبادی و اخلاقی باید نقش آفرینی کند، گفت: باید
این مسئول، تربیت انسان را از جمله افق‌های پیشرو اعلام کرد و گفت: یکی از برنامه‌های بیگانگان تدوین سند‌های آموزشی متناسب با سلیقه و اهداف خودشان است و در این راستا طراحی سند ۲۰۵۰ برای اجلاس سران کشورها در  سازمان ملل با تکیه بر ساحت‌های تمدنی را دنبال می‌کنند.

حجت الاسلام دادگر با بیان اینکه دشمن پس از شکل‌گیری دولت جدید درصدد تخریب، توطئه و بحرانی جلوه دادن کشور با ایجاد شرایط گوناگون است، تاکید نمود: در شرایط شبهه‌افکنی دشمنان در موضوعات مختلف، رهبر معظم انقلاب اسلامی بر جهاد تبیین تاکید دارند و شما دانشجویان در خط مقدم این جهاد قرار دارید.

 

سرپرست دانشگاه یاسوج نیز در این آئین با اشاره به اینکه دانشجویان و دانشگاهیان باید آمادگی پاسخگویی به شبهات را داشته باشند گفت: رزمندگان اسلام با درایت و یک طراحی بی بدیل، به جای اینکه خط مقدم جنگ را در دهلران و مهران و .. در نظر بگیرند، مرزهای استراتژیک را در سوریه در نظر گرفتند تا مدافع حرم و حافظ امنیت مردم بیگناه باشند.
وی با نفی انحصار بصریت در پیشکسوتان انقلاب ادامه داد: متاسفانه شخصی که خود در ابتدای انقلاب تا بالاترین سطح نظام حضور داشت در سال 88 با فتنه‌انگیزی علیه جمهوری اسلامی ایران به دنبال زمینه‌سازی برای براندازی انقلاب بود، که اگر فرماندهی هوشمندانه و مدبرانه مقام معظم رهبری نبود نظام دچار چالش جدی می‌شد.

دکتر بهادر کرمی گریزی نیز  به گستاخی روزهای اخیر رأس فتنه به مدافعین حرم زد و گفت: اما امروز همین شخص به انقلاب، رهبری، شهدا و جبهه مقاومت اسلامی اهانت می‌کند که این نوع حملات نیاز به پاسخ دارد و نیاز می‌باشد که دانشجویان انقلابی به موقع پاسخ بدهند و آماده بشوند برای این نوع مسائل فرهنگی و سیاسی در نیمسال‌های آینده که در دانشگاه حضور دارند.
سرپرست دانشگاه یاسوج همچنین افزود: دشمنان نظام مطمئنا ساکت نخواهند نشست و قطعا برنامه هایی را یکی پس از دیگری به وجود خواهند آورد.

 

حجت الاسلام قلندری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان نیز گفت: طرح "حامیم" با عنوان دوره توانمندسازی علمی، فرهنگی و مهارتی حامیم یاران خراسان رضوی برای دانشجویان دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه "طرح حامیم مخفف حلقه‌های میانی و اشاره به حامیم در قرآن است"، عنوان کرد: این طرح برای توانمندسازی علمی، فرهنگی، مهارتی، سیاسی، آموزشی و پرورشی دانشجویان و نیز مانوری برای دست اندرکاران است که وارد فضای آموزشی شوند و برنامه‌ریزی کنند.
حجت الاسلام قلندری افزود: این طرح در قالب دو واحد درسی و سه کتاب اندیشه اسلامی در قرآن، همرزمان حسین (ع) و خط امام به دانشجویان آموزش داده می شود.

طرح حامیم از روز شنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه آغاز گردیده است و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت در طی برگزاری این طرح تعداد ۱۷۰  نفر از دانشجویان ضمن شرکت در برنامه ها و کلاسهای متنوع این طرح با مبانی و اصول کادرسازی انقلابی و شکل گیری تمدن اسلامی انسان ساز آشنا خواهند شد