اخبار > مسائل و مشکلات حوزه ی پژوهشی دانشگاه بررسی شد



سه شنبه ٥ بهمن ١٤٠٠ :: ١٦:٥٢

مسائل و مشکلات حوزه ی پژوهشی دانشگاه بررسی شد

دکترکرمی: هدف از تشکیل جلسه ، تبادل نظر و ارایه راهکارهای کاربردی و اجرایی برای رفع مشکلات پژوهشی است

مسائل و مشکلات حوزه ی پژوهشی دانشگاه بررسی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ 1400/11/4جلسه ای با حضور سرپرست دانشگاه، رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ,  هیات رییسه و  اعضای هیات علمی برتر پژوهشی دانشگاه یاسوج تشکیل شد .


در ابتدای این جلسه،  آقای دکتر کرمی سرپرست دانشگاه یاسوج ضمن خیرمقدم، از فعالین عرصه ی پژوهشی دانشگاه قدردانی کرد و گفت: هدف از تشکیل این جلسه، استفاده از نظرات کارشناسی و عالمانه ی شما عزیزان و صاحب نظران است تا بتوانیم به اهداف مورد نظر برسیم .

وی در خصوص مشکلات عرصه ی پژوهشی گفت: بودجه ی معمول حوزه پژوهش در سال 1400 تغییری نکرد و براساس بخشنامه های جاری و سیاست های مالی کشور مقرر شده که از فروش املاک تملیکی دانشگاه و درآمد های اختصاصی به این حوزه کمک شود که عملا امکان پذیر نبود .


دکترکرمی در خصوص پیگیری مبحث یکسان سازی، سقف دریافتی و تمام وقت ویژه توضیحاتی داد و گفت: این مبحث با جلسات مشترک با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و از طریق مقام عالی وزارت و کمیسیون تلفیق در حال پیگیری است و امیدواریم به نتیجه ی مطلوب برسد .

سرپرست دانشگاه یاسوج با اشاره به پیگیری جدی مقام عالی وزارت در خصوص مشکلات جاری حوزه آموزش عالی کشور گفت: در جلسه ای که اخیرا داشتیم ایشان اعلام کردند که برای حل مشکلات جاری وزارت علوم موفق شده اند مسائل و مشکلات را شخصا به مقام معظم رهبری گزارش دهند و امیدوارند که با حمایت معظم له گشایشی ایجاد شود .


وی در خصوص راه اندازی ( نظام ایده و نیاز) با اسم مخفف " نان" که با ابتکار وزارت علوم و سایرنهادهای مرتبط در حال اجرایی شدن است گفت: در چارچوب " نان" ، صندوقی راه اندازی خواهد شد که بودجه های پژوهشی و نیازهای کاربردی جامعه شناسایی و اولویت بندی خواهند شد و تخصیص ها از همین طریق داده خواهد شد که می تواند کمک خوبی به ساماندهی و رفع مشکلات مالی پژوهشگران و فعالین این عرصه باشد .


دکتر کرمی در ادامه گفت: مصمم هستیم برای سهولت امر و رفع مشکلات، مدیریت نو آوری و فناوری را در حوزه معاونت پژوهشی راه اندازی کنیم تا متولی امر پژوهش و ارتباط با صنعت باشد .

وی در خصوص طرح احمدی روشن که دو نفر از اعضای هیات علمی عضو فعال  آن هستند توضیحاتی داد و گفت: لازم هست همه اعضای هیات علمی از این برنامه ها به عنوان فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی استفاده کنند تا هم پژوهش رونق پیدا کند و هم به امر توسعه کمک کرده باشیم .


در ادامه ی این جلسه که نزدیک به سه ساعت به طول کشید پژوهشگران برتر دانشگاه، دغدغه ها و نظرات خود را اعلام و طی سخنانی، راهکارهای لازم برای گشایش در امر پژوهش و تقویت این عرصه بیان کردند .

سرپرست دانشگاه در حین جلسه به سوالات و ابهامات مطرح شده و همچنین تحلیل نظرات پژوهشگران دانشگاه پرداخت و پاسخ های لازم را ارایه دادند  .

این جلسه با همت و برنامه ریزی معاونت پزوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج تشکیل شده بود که سرپرست دانشگاه از برنامه ریزی و  تلاش های این معاونت تشکر و قدردانی کرد  .


 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA