سه شنبه ١٧ تير ١٣٩٩ :: ٠٢:٠٩

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج: سه گروه کارشناسی در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان ایجاد شد/ دانشگاه یاسوج دبیر گروه کارشناسی پژوهشی استان شد

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج گفت: با تصمیم شورای برنامه ریزی و توسعه استان، سه گروه کارشناسی به عنوان زیرمجموعه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری استان ایجاد شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج: سه گروه کارشناسی در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان ایجاد شد/ دانشگاه یاسوج دبیر گروه کارشناسی پژوهشی استان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مرتضی منتظر ظهوری در نشست این کارگروه در استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس این تصمیم جدید، سه گروه کارشناسی آموزش به ریاست معاون توسعه و پشتیبانی استانداری و دبیری دانشگاه علوم پزشکی استان، گروه کارشناسی پژوهشی به ریاست معاون استاندار و دبیری دانشگاه یاسوج و گروه کارشناسی فناوری و نوآوری به دبیری پارک علم و فناوری استان تشکیل شد.

وی با اشاره به شرح وظایف گروه کارشناسی پژوهش استان گفت: تسهیل اجرای تصمیمات شوراهای عالی مرتبط، هماهنگی و ایجاد ارتباط بین دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و مراکز صنعتی و بهره گیری از توان تخصصی آنها، بررسی و ارائه راهکارهای حمایت از توسعه و ارتقای مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری، شهرکهای فناوری، شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای نوپا با همکاری کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری و تنظیم راهکارهایی برای بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیتهای تخصصی سازمانها به ویژه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، تشکلها و انجمنهای صنفی در جهت رفع نیازهای پژوهشی استان و کشور از مهمترین وظایف این گروه کارشناسی است.

دکتر منتظر ظهوری بیان داشت: همچنین تنظیم برنامه هایی برای حمایت از تولید علم و فناوری در استان، هماهنگی برای ایجاد بانک اطلاعاتی طرحهای پژوهشی استان برای جلوگیری از اجرای پژوهشهای غیرضروری و تکرار، بررسی و ارایه پیشنهاد اولویتهای پژوهشی استان و جهت دادن اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی ، پیگیری توسعه ارتباط متقابل با مراکز علمی و پژوهشی خارج از کشور، بررسی و ارایه راهکارهای توسعه مشارکت بخش غیردولتی و تنظیم برنامه هایی برای تجلیل از چهره های برتر پژوهشی و فناوری از دیگر وظایفی است که در دستورالعملها و آئین نامه های ابلاغی به عهده این گروه کارشناسی است.

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج در خصوص اعضای این گروه کارشناسی گفت: اعضای شرکت کننده در جلسات این گروه شامل اعضای ثابت و متغیر و در برخی موارد نیز اعضای مدعو می باشد که بر حسب موارد مطرح شده در گروه، اعضای مدعو به این جلسات دعوت می شوند.

وی بیان داشت: اعضای ثابت حق رای دارند و اعضای متغیر در صورت حضور می توانند رای بدهند و مدعوین فقط جهت ارایه نظر خود به جلسات دعوت می شود.

دکتر منتظر ظهوری اعضای ثابت این گروه را شامل معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، رئیس جهاددانشگاهی، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس پارک علم و فناوری و ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی برشمرد.

وی همچنین در توضیح اعضای متغیر این گروه کارشناسی گفت: اعضای متغیر گروه شامل رئیس دانشگاه پیام نور استان، رئیس دانشگاه فرهنگیان، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد استان، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان، مدیرکل محیط زیست، مدیرکل میراث فرهنگی،مدیرکل ارشاد، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی، مدیرکل فناوری و اطلاعات، رئیس اتاق بازرگانی و نماینده سازمانهای مردم‌نهاد می باشند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج در دستور کار اولین نشست گروه کارشناسی پژوهش استان گفت: بررسی عملکرد 1 درصد اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی و همچنین محورها و اولویتهای پژوهشی دستگاههای اجرایی استان از مهمترین برنامه های اولین نشست این گروه است.

دکتر منتظر ظهوری در خصوص محورها و اولویتهای پژوهشی دستگاههای اجرایی استان تصریح کرد: دستگاههای اجرایی بر اساس محورهایی که اعلام کردند کمیته های درون سازمانی تشکیل داده و در صورت نیاز افراد متخصص از دانشگاهها به این کمیته دعوت شوند و به صورت ریز نیازها و مشکلات را بررسی و به سازمان مدیریت ارایه دهند تا به پس از آن به این گروه کارشناسی ارایه شود.

معاون دانشگاه یاسوج در پایان گفت: خواسته اعضای هیئت علمی از دستگاههای اجرایی این است که مشکل دقیقا مطرح شود و از کسانی که در پروپوزال این مشکل را به صورت دقیق بررسی کرده اند دعوت کنند و در صورت نیاز به متخصص، از کمک و مشورت گروه کارشناسی پژوهشی استفاده کنند.