چهارشنبه ٢١ خرداد ١٣٩٩ :: ١٣:١٨

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج و مسئولان عالی دادگستری استان برگزار شد

نشست مشترک رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج و رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان و معاونان دستگاه قضا در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج و مسئولان عالی دادگستری استان برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه یاسوج در ابتدای این نشست گفت: دانشگاه یاسوج دارای بیش از 6000 هزار دانشجو و 250 هیئت علمی است که حدود 2000 نفر از این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

دکتر احمد عریان افزود: این دانشگاه ابتدا به صورت آموزشکده فنی و زیر نظر دانشگاه شیراز فعالیت می کرد و از حدود 20 سال پیش به صورت دانشگاه مستقل فعالیت می کند که در همین مدت نیز توانسته است افتخارات مطلوبی را کسب کند.

وی ادامه داد: دانشگاه یاسوج در سال 96 رتبه 14 و در سالهای 97 و 98 رتبه 10 دانشگاههای جامع کشور در رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام را بدست آورد.

دکتر عریان بیان داشت: دانشگاه یاسوج همچنین در سال 98 در رتبه بندی موسسه تایمز جز 500 دانشگاه برتر جهان و دو دانشگاه برتر ایران را بدست آورد و در رتبه بندی های شانگهای و qrs نیز صاحب جایگاه مطلوبی شد.

رئیس دانشگاه یاسوج تاکید کرد: در جدیدترین رتبه بندی موسسه تایمز نیز دانشگاه یاسوج توانست رتبه اول در بین دانشگاههای جامع کشور و 89 آسیا را به دست بیاورد که افتخار بزرگی برای دانشگاه و استان است.

وی به موفقیتهای اساتید دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: از 16 دانشمند پراستناد ایرانی یک نفر از دانشگاه یاسوج بود و از 13 استاد نمونه کشوری در بین دانشگاههای وزارت علوم و علوم پزشکی نیز یک نفر از این دانشگاه در بین برترینها بود.

دکتر عریان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: زمینه های همکاری مشترک بین دانشگاه و دادگستری در زمینه حفظ جنگلها، منابع طبیعی، آب و همچنین پیشگیری از جرم باید ایجاد شود.

وی ادامه داد: مطالعه پدیده های ناهنجار و آسیبهای اجتماعی به صورت مشترک و استفاده از پتانسیل اساتید و دانشجویان ارشد و دکتری می تواند در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشگاه یاسوج تاکید کرد: با تشکیل کارگروه مشترک بین دانشگاه و دادگستری می توان محورهای همکاری مشترک همکاری را تدوین کرد.

دکتر عریان در پایان گفت: با توجه به وجود تعداد زیاد مراکز آموزش عالی و همچنین اساتید و دانشجویان شعبه ویژه ای برای رسیدگی به مسایل دانشگاهیان ایجاد شود.

رئیس کل دادگستری استان در این نشست گفت: رویکرد دادگستری بر محور آموزش و پژوهش قرار گرفته است.

دکتر حسن نگین تاجی بیان داشت: ریشه برخی از مسایل قضایی مثل اطاله دادرس و پایین بودن کیفیت بررسی پرونده ها را باید در نحوه آموزش در دانشگاهها جستجو کرد.

وی ادامه داد: تقویت مسایل کاربردی در کنار مسایل آموزشی در دانشگاه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری تاکید کرد: آگاهی بخشی حقوقی برای جامعه یکی از کارکردهای دانشگاهها و دادگستری است که می تواند اطلاعات عمومی مردم را بالا ببرد.

دکتر نگین تاجی گفت: مباحثی مثل سازش، کانونهای سازش، میانجیگری و همچنین گسترش فرهنگ نظارت پذیری به معنای جلوگیری از تشکیل پرونده های قضایی می تواند از موضوعاتی باشد که به صورت مشترک بر روی آنها کار شود.

رئیس کل دادگستری استان به موضوع استفاده صحیح از جنگلها و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: بررسی علمی استفاده از این منابع خدادادی در جهت تولید و اشتغال می تواند یکی دیگر از محورهای همکاری مشترک دستگاه قضا و دانشگاه باشد.

وی در پایان گفت: آمادگی استفاده از نظریات اساتید دانشگاه و همکاری مشترک با دانشگاه برای بررسی مسایل آسیبهای اجتماعی و راهکارهای عملی مقابله با آنها وجود دارد.

در ادامه این نشست برخی از اعضای هیئت رئیسه و هیئت علمی دانشگاه و مسئولان دادگستری نقطه نظرات خود را در خصوص نحوه همکاری مشترک بیان کردند.