شنبه ١٥ آبان ١٤٠٠ :: ١٠:٤٨

دومین جلسه گروه کاری پژوهش، زیر مجموعه کارگروه آموزش، پژوهش،فناوری ونوآوری استان در سال ۱۴۰۰ برگزار شد

گروه کاری پژوهش، با موضوع سیاست گذاری برنامه های هفته پژوهش استان درسال ۱۴۰۰ برگزار شد

دومین جلسه  گروه کاری پژوهش، زیر مجموعه کارگروه آموزش، پژوهش،فناوری ونوآوری استان در سال ۱۴۰۰  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، گروه کاری پژوهش، زیر مجموعه کارگروه آموزش، پژوهش،فناوری ونوآوری استان با موضوع سیاست گذاری برنامه های هفته پژوهش استان درسال ۱۴۰۰ با حضور روسا، معاونین و مدیران پژوهشی دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

دکتر احمد عریان رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد یک استان صنعتی نیست گفت: یکی از مقوله‌های ضعف در ارتباط میان صنعت و دانشگاه همین موضوع است.
رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه فرهنگ ارتباط میان صنعت و دانشگاه هنوز در میان مدیران ایجاد نشده افزود: برخی‌ها انگار فراموش کرده‌اند از دانشگاه فارغ‌‌التحصیل شده‌اند.
وی به جایگاه نامناسب استان در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره و عنوان کرد: در این خصوص اگر استان سی و یکم کشور نباشیم بدون شک در جایگاه سی‌ام قرار داریم.
رئیس دانشگاه با تقدیر از توجه دو استاندار گذشته استان به دانشگاه و برخورداری از جایگاه علمی دانشگاه گفت: دانشگاه می‌تواند برای استان و استاندار دولت سیزدهم اتاق فکر باشد.
رئیس دانشگاه یاسوج به اعلام اسامی دانشمندان پراستناد دنیا طی دو روز گذشته اشاره و عنوان کرد: ۶ نفر از دانشگاه یاسوج در میان دانشمندان پراستناد دنیا بودند و از ۲/ تا ۲ درصد در تراز بین‌المللی دنیا که ۱۰۰ هزار نفر هستند داشتند.


دکتر عریان بیان کرد: دانشگاه در رنکینگ‌های دنیا در جایگاه فاخری است اما نمی‌دانیم چه افتخاراتی در دانشگاه‌هایمان داریم پیشنهاد می‌کنم به دانشگاه اعتماد بیشتری شود و نگاه بهتر و علمی‌تری صورت بپذیرد.

وی با اشاره به در پیش بودن هفته پژوهش گفت: هفته پژوهش را می‌شود با ۳۰۰ میلیون تومان هم برگزار کرد اما تامین این میزان هزینه برای هفته پژوهش مصیبت‌آور است لذا حوزه اقتصادی استانداری از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این مشکل را رفع کند.
عریان ادامه داد: در حوزه پژوهش نیاز به کار و مطالعه بیشتری است اگر از دانشگاه کمک گرفته شود هزینه ‌ها کاهش و ثروت سر سفره مردم می‌آید.
رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد: در حوزه‌های مختلف گیاهان دارویی، منابع طبیعی، نفت و گاز، آب و گردشگری نیروهای تخصصی و توانمندی در دانشگاه داریم که توصیه می‌کنم از این ظرفیت‌ها استفاده بهتری شود و اگر لازم بود از دانشگاه‌های سایر استان‌ها کمک می‌گیریم تا کهگیلویه و بویراحمد گلستان شود.
وی بیان کرد: با این همه ظرفیت عادت کرده‌ایم و انگار لذت می‌بریم که مدام واژه محرومیت را برای این استان با این همه موهبت الهی به کار ببریم.
در ادامه سید احسان عسگری سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عدم استفاده از ظرفیت دانشگاه را بنیادی بودن پژوهش‌ها دانست و بر اجرایی، عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش‌ تاکید کرد.
وی بیان کرد: زمانی می‌توانیم از ارتباط میان صنعت و دانشگاه یاد کنیم که پژوهش‌ها کاربردی شوند.
وی از راه‌اندازی کلینیک در حوزه صنعت استان خبر داد و گفت: جلساتی در شهرک‌های صنعتی خواهیم داشت که در همه جلسات تیمی از دانشگاه همراه ما خواهد بود.
وی عنوان کرد: اگر علم و دانشگاه در دستگاه‌ها و بخش صنعت ساری و جاری نشود در همین جایی که هستیم باقی خواهیم ماند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر برگزاری برنامه‌های متنوع در هفته پژوهش تاکید کرد و گفت: در نمایشگاه هفته پژوهش محصولات جدید و تحول‌آفرین عرضه شود.
گفتنی است در جلسه دکتر منتظر ظهوری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یاسوج ، مطالبی در راستای  برنامه‌ها و دستورالعمل‌های هفته پژوهش سال  ۱۴۰۰ بیان کرد و دستورالعمل ها مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد هفته پژوهش امسال به صورت مجازی برگزار شود.